Over ons

Huis van Beeld

Alles is goud in het juiste licht.

Op dit moment houden we kantoor in een prachtig rijksmonument. Misschien niet in de beste staat. Maar wij zagen er meer in dan een gebouw dat wacht op geld om opgeknapt te worden. Wij zagen een unieke plek waar de tijd heeft stil gestaan en dat perfect kan dienen als achtergrond en inspiratie plek voor film en fotografie. Wij zagen er een Huis van Beeld.

Cora Bronkers

Freelance beeldredacteur en mediastylist voor verschillende titels van onder andere Hearst, Sanoma en Media Partners. Heeft een groot netwerk van fotografen, stylisten en illustratoren. En is binnen Huis van Beeld verantwoordelijk voor de productie en de boekingen van DePastorie Diemen

Allard Faas

Freelance Filmmaker voor onder andere YUNE. Zijn werk werd bekroond met diverse prijzen waar onder de Grand Prix Branded Content voor zijn serie korte documentaires die hij maakte voor Stabilo. De door Huis van Beeld geproduceerde film Plastic in my Water ontving de prijs voor beste documentaire op het Internationale Film Festival in Melbourne. Bij DePastorie Diemen is hij samen met Cora verantwoordelijk voor de creative invulling.

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!